fbpx

Μια σύντομη ανασκόπηση της σχολικής χρονιάς που ολοκληρώθηκε μέσα από τα λόγια των μαθητών μας:

Φέτος, παρά τις συνθήκες της πανδημίας που ήταν δύσκολες ειδικά για εμάς τα παιδιά της Γ’ Λυκείου, συνειδητοποίησα ότι τηρώντας το πρόγραμμα μαθημάτων και μελέτης έμαθα να διαχειρίζομαι το χρόνο, να μειώνω το άγχος και να διατηρώ την ψυχραιμία μου.

Είχα πάντα πολλή όρεξη να έρθω στο φροντιστήριο γιατί ήξερα ότι θα κάνουμε μάθημα με σκοπό τη σωστή μας προετοιμασία και ταυτόχρονα θα περάσουμε καλά! Ευχαριστούμε για όλα!

Δε φανταζόμουν έτσι την τελευταία μου χρονιά, θα ήθελα να μπορούμε να έρθουμε στο φροντιστήριο. Ευχαριστούμε πολύ τους καθηγητές μας που με τεράστια υπομονή και επιμονή μας στήριζαν ψυχολογικά, μας ωθούσαν να σκεφτόμαστε θετικά και να προσπαθούμε μέχρι να τα καταφέρουμε.

Η προσέγγιση των καθηγητών, η αμεσότητα και η μεταδοτικότητα με βοήθησαν να αποκτήσω όλες τις απαραίτητες γνώσεις στη Β’ Λυκείου. Τα επιπλέον μαθήματα μέσα στην καραντίνα ήταν πολύ ωφέλιμα. Θα ήθελα να συνεχίσουμε το ίδιο δυναμικά του χρόνου ώστε να περάσω στη σχολή που θέλω!

Μου άρεσε που καταλάβαινα τα πάντα στο μάθημα και η αίσθηση της ομάδας μεταξύ των συμμαθητών.

Όλα ήταν καταπληκτικά, ελπίζω η καινούρια χρονιά να κυλήσει το ίδιο όμορφα!

Από τη φετινή χρονιά θέλω να κρατήσω τον τρόπο που μου έμαθαν να διαβάζω και να οργανώνω τη μελέτη μου, να συνεχίσω να έχω το κίνητρο και τη δύναμη να προσπαθώ και να βελτιώνομαι!

Θα θυμάμαι τις ωραίες στιγμές στην τάξη και την προθυμία της γραμματείας και της διεύθυνσης να μας βοηθήσει σε ό,τι χρειαζόμασταν. Θα συνεχίσω με πιο εντατικούς ρυθμούς για την επόμενη τάξη!

Οι επιτυχίες μας οφείλονται στη σπουδαία ομάδα των καθηγητών μας που συνεχίζει απρόσκοπτα το εκπαιδευτικό της έργο ανταποκρινόμενη επάξια στις απαιτήσεις της εποχής. Οι μαθητές μας μιλούν για την προσωπική τους εμπειρία:

Οι καθηγητές έδωσαν μεγάλη έμφαση στην πλήρη κατανόηση κάθε μαθήματος με συνεχή προφορική και γραπτή εξέταση, τεστάκια και διαγωνίσματα, με αποτέλεσμα όχι μόνο να μη δημιουργηθούν κενά, αλλά να μάθουμε τέλεια την ύλη.

Η προθυμία τους να μας λύσουν τις απορίες ακόμη και σε ώρες εκτός μαθήματος μου πρόσφερε σιγουριά για το κάθε μάθημα και για την απόδοσή μου στις πανελλαδικές εξετάσεις.

Είναι μεταδοτικοί, ευχάριστοι και βοηθητικοί. Ασχολούνται με τον καθένα ξεχωριστά και επενδύουν στο να νιώθουμε όλοι άνεση και ασφάλεια ώστε να βγάλουμε τον καλύτερό μας εαυτό.

Όλοι οι καθηγητές της κατεύθυνσης λόγω της μεγάλης τους εμπειρίας έχουν την ικανότητα να εντοπίζουν τις αδυναμίες μας και να μας οδηγούν στο να τις ξεπεράσουμε και να βελτιωθούμε.

Έγινε πολύ καλή διαχείριση της ύλης, κάναμε αρκετές επαναλήψεις, επιλύθηκαν όλες οι απορίες και είχαμε επιπλέον υποστηρικτικό υλικό ανάλογα με τις ανάγκες μας.

Ξεκίνησα με κάποια κενά, αλλά με τη βοήθεια των καθηγητών μου τα κάλυψα γρήγορα και τελικά απέκτησα ενδιαφέρον για τα μαθήματα και διάβαζα με περισσότερη όρεξη.

Η τηλεκπαίδευση μας κούρασε όλους, αλλά οι καθηγητές μας στήριξαν ψυχολογικά και μας βοήθησαν να παραμείνουμε δραστήριοι, ενεργά προσηλωμένοι στο στόχο μας.

Εξαίρετοι επιστήμονες με φιλική διάθεση δημιούργησαν ένα ευχάριστο κλίμα και αναπτύξαμε πολύ καλή επικοινωνία.

Όλες οι πληροφορίες προήρθαν από την συμπλήρωση ανώνυμων ερωτηματολογίων/φορμών. Δεν συλλέχτηκαν προσωπικά δεδομένα