fbpx

Η Φιλοσοφία μας

35 χρόνια συνεχούς παρουσίας στο χώρο της μέσης εκπαίδευσης

quality
35
Χρόνια
ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ
quality
250
Μαθητές
ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ
quality
96
τοις εκατό
ΠΟΣΟΣΤΟ ΕΙΣΑΚΤΕΩΝ

Στο Κύτταρο, στόχος μας είναι η παροχή ποιοτικής φροντιστηριακής εκπαίδευσης. Με πάνω από 30 χρόνια επιτυχημένης πορείας, σχεδιάζουμε ειδικά προγράμματα μελέτης, για να είμαστε δίπλα στο μαθητή, όποτε μας χρειαστεί. Κρατάμε ανοιχτό το διάλογο με τους γονείς. Δίνουμε προτεραιότητα στη διδασκαλία!

Eίμαστε περήφανοι για τις επιτυχίες των μαθητών μας στις πανελλήνιες εξετάσεις.  Οι προσπάθειες και ο κόπος κατά την διάρκεια της σχολικής  χρονιάς ανταμείβονται στο τέλος με την επιτυχία στις πανελλήνιες εξετάσεις.
Τα υψηλά ποσοστά επιτυχίας είναι η καλύτερη απόδειξη για την υψηλού επιπέδου διδασκαλία που πραγματοποιείται στις αίθουσες του φροντιστηρίου μας.

Η επικοινωνία ανάμεσα στο μαθητή, τους καθηγητές και τους γονείς αποτελεί βασικό συστατικό για την επιτυχία των μαθητών μας.

Στο φροντιστήριό μας:

Παρέχουμε πλήρη γραμματειακή υποστήριξη και καθημερινή ενημέρωση για απουσίες και επιδόσεις.

Τα τμήματά μας είναι αυστηρώς ολιγομελή ώστε να διευκολύνεται μία εξατομικευμένη προσέγγιση κάθε μαθητή. Στα ολιγομελή τμήματα παρέχεται η δυνατότητα να εντοπισθούν  οι ιδιαιτερότητες και οι ανάγκες του κάθε παιδιού, να ενισχυθούν οι δυνατότητές του και να αντιμετωπιστούν τα κενά και οι αδυναμίες του.

Πραγματοποιούνται προγραμματισμένες ενημερώσεις γονέων και κηδεμόνων 2 φορές το χρόνο. Προσωπική ενημέρωση-συζήτηση με τους γονείς υφίσταται κατόπιν συνεννόησης οποιαδήποτε στιγμή κατά τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς.

Οργανώνονται συζητήσεις και σεμινάρια σχετικά με θέματα που απασχολούν τους μαθητές, όπως επιλογή κατεύθυνσης, σεμινάρια επαγγελματικού προσανατολισμού καθώς και συμπλήρωσης μηχανογραφικού.

Πρωταρχικός μας στόχος είναι να κινητοποιήσουμε το μαθητή και να στρέψουμε το ενδιαφέρον του προς το μάθημα.
Με συχνότατες επαναλήψεις εδραιώνουμε τις γνώσεις των μαθητών μας και επιτυγχάνουμε την ουσιαστική μάθηση.

Εντάσσουμε στα γκρουπ τους μαθητές μας ανάλογα με το επίπεδό απόδοσης τους. Η ομοιογένεια στην ομάδα αποτελεί σημαντικό κριτήριο επιτυχίας.

Το επιστημονικά καταρτισμένο και έμπειρο εκπαιδευτικό προσωπικό με τις σύγχρονες παιδαγωγικές αντιλήψεις, σε συνδυασμό με τη σοβαρότητα και το αυστηρό πρόγραμμα του φροντιστηρίου, αποτελούν εγγύηση για την ποιότητα της διδασκαλίας.

Στο φροντιστήριό μας οι αίθουσες είναι πάντα φροντισμένες και η αισθητική τους εξασφαλίζει καλύτερη διάθεση και ενισχύει την προσοχή.

ΜΗΝΥΜΑ ΤΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ

Επί 35 χρόνια συνεχούς παρουσίας στο χώρο της μέσης εκπαίδευσης παρέχουμε άρτια προετοιμασία και υποστήριξη στους μαθητές ανταποκρινόμενοι πλήρως στις απαιτήσεις των εξετάσεων, την ιδιαιτερότητα του κάθε μαθητή και τις μεταβαλλόμενες συνθήκες.

Η ομάδα των καθηγητών μας διακρίνεται από υψηλό το αίσθημα ευθύνης απέναντι στο διδακτικό της έργο αναπτύσσοντας παράλληλα σχέση εμπιστοσύνης με τους μαθητές και τους γονείς και πνεύμα συνεργασίας με τους συναδέλφους.

Αξιοποιώντας την πολυετή εμπειρία μας και με αγάπη γι’αυτό που κάνουμε συνεχίζουμε να γινόμαστε περήφανοι για όλα αυτά τα παιδιά που προσπαθούν, δίνουν μάχες και κατακτούν τα όνειρά τους!

Γονείς

Πιστεύουμε πολύ στη συνεργασία φροντιστηρίου – γονέα –μαθητή. Η ευαίσθητη εφηβική ηλικία και η πίεση των μαθητικών υποχρεώσεων διαχειρίζεται αποτελεσματικότερα με επικοινωνία και συνεργασία των ενηλίκων που στηρίζουν το μαθητή.

  • Πραγματοποιείται άμεση ενημέρωση του κηδεμόνα σε περίπτωση απουσίας του μαθητή.
  • Σε τακτά χρονικά διαστήματα γίνονται προγραμματισμένες ενημερώσεις γονέων από το διδακτικό προσωπικό για την επίδοση των παιδιών.
  • Υπάρχει δυνατότητα ενημέρωσης και συζήτησης με το φροντιστήριο ή τους καθηγητές καθ’όλη τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς κατόπιν ραντεβού
  • Μέσω ηλεκτρονικής εκπαιδευτικής πλατφόρμας παρέχεται με τη χρήση προσωπικού κωδικού πρόσβαση στις απουσίες, τις βαθμολογίες, την απόδοση για τα καθήκοντα του μαθητή.
  • Συμμετέχουν στην ετήσια ημερίδα επαγγελματικού προσανατολισμού, σε σεμινάρια ειδικών συμβούλων για την επιλογή κατεύθυνσης και επαγγέλματος, για διαχείριση άγχους και αντιμετώπιση των δυσκολιών των εξετάσεων, ενώ δίνεται η δυνατότητα επικοινωνίας με σχολική ψυχολόγο.

“Αγαπάμε αυτό που κάνουμε”

Παναγιωτίδης Παναγιώτης
Γενικός Διευθυντής